WEB MARKETING sajta i muzika


 

Web Marketing Sajta


Predrag Petrovic odgovara na vasa pitanja.

Po cemu je specificna optimizacija sajta u Muzici, tacnije SEO za muzicku industriju?

Pored stnadardnog postupka: Istrazivanja kljucnih reci i analiza konkurencije, zatim pisanje META tagova i link aktivnosti...u svetlu marketinga za muzicku induustriju vrlo je bitno da se vodi efektna kampanja ili tacnije aktivnost na drustvenim mrezama, pa i forumima koji pokrivaju ovu oblast.

Muzika je velika tema na internetu naravno i brojni su kanali da polurizujete svoj bend, projekat ili uslugu naprimer snimanja i produciranja muzike.

Davno zaboravljeni MySpace nije za podcenjivanje izgleda da iako je otpisan, on ponovo dolazi u fokus, tako a toplo ga preporucujemo bendovima.

Jedan poziv menja mnogo toga: 0641700992

Get Rich Quick from Bruce Kasanoff


Koristite prave reci!
Mnogi muzicari misle da je dovoljno da aploaduju
ili postuju video ili mp3 snimke svoje muzike na svoj websajt ili drustvenu mrezu ali ne dodaju ni tekstualni opis na svoj sajt uz taj video ili snimak samo to je jako lose za  SEO optimizaciju. Google ne moze da cita video ili mp3 player. Google moze pre svega da razume / cita reci tako da bez realnog texta Google nema ideju o cemu zapravo govori vas sajt.

Jos jedna stvar koja je popularna kod muzicaranazalost je previse oslanjanja na Flash ili slike. Naravno da Flash moze izgledati jako lepo kao i vase slike sa turneje ali to nanosi veliku stetu SEO naporima
. Google ce manje moci da razume sta se desava na jednom Flash sajtu i slike tekdodje ograniceno mogu da doprinesu. Opet se vracamo na ono pravilo da je tekstualni sadrzaj zakon.


SEO optimizacija i web dizajn sajta
 

Od početka interneta do danas su prošle četiri generacije web sajtova.

 
Prvi sajtovi su bili nekako više nalik televiziji nego internetu kakvog sada poznajemo, posetilac je bio pasivan, pristupao je sadržajima ali ih nije menjao.


 

 


web marketing Srbija 2013

Google i borba sa Yahoo i ostalim pretrazivacima. 
Predrag Petrovic, Web Marketing & SEO Konsultant


Web Marketing i SEO optimizacija u muzici

 SEO optimizacija


Biti Prvi u pretrazi nije mala stvar. Uspeti u tome veliki je izazov.
Bori se za mesto pod suncem. 

dizajn i web
       marketing


Neke agencije daju garancije.
Neke se od toga uzdrzavaju. Zasto?

SEO
      optimizacija web sajta marketing